Uiterlijk in 2050 moet onze energievoorziening volledig duurzaam zijn. Het haalbaar maken van deze opgave is in onze ogen alleen mogelijk door te verbinden en door te delen. Die visie heeft ons (Toekomstgroep, AC Borst Bouw en Kesselaar & Zn) begin 2020 samengebracht. Onlangs hebben Ferry van Wilgenburg, Guido Kesselaar (Kesselaar & Zn), Cornel Borst (AC Borst Bouw) en Jan Piet Konijn (ToekomstGroep) de handtekening gezet onder de samenwerkingsovereenkomst. De oprichting van De Noord-Hollandse Duurzaamheids Alliantie (NHDA) is hiermee een feit.

Individueel hebben onze bedrijven veel ervaring met co-making en met het werken in project overstijgende samenwerkingen. We hebben onze krachten gebundeld omdat we het samen nog slimmer, gezonder en goedkoper kunnen. Daarnaast delen we onze kennis belangeloos met de rest van Nederland. Wij gaan ons de komende jarenĀ  – met onze opdrachtgevers en co-makers – met veel plezier inzetten om een bijdrage te leveren aan een CO2-neutraal Nederland.

Wij gaan ons de komende jaren met veel plezier inzetten om een bijdrage te leveren aan een gezond en CO2-neutraal klimaat.